O Tobě...
Smyslnost je darem od Boha
A u Tebe byl štědrý Lásko.
Tvůj úsměv je jak obloha
Plná slunce, když je jasno.
Oči jak dva plamínky
Září stále životem
Jako bílé kamínky
Na skalce hned za plotem.
Temperament v náruči
Kde vnady své skrýváš
Vždycky mě rozruší
Když pomalu se svlékáš.
Tělo přímo od malíře,
Který velký talent měl
Všechno v přesné míře
Jak kdyby byl stvořitel.
Doteky jsou žhnoucí
jako pramen horké vody
a Tvá slova rdousí
všechny moje boly.
Jsi všechno co si tady přeju
Ženo mých tajných snů
Jen na Tebe tu chválu pěju
Chci být navždy Tvůj.
Přečteno 598x
Tipy 1
Poslední tipující: Michelle.R
Komentáře (0)