Tep
Anotace: Město a dvě srdce...
Tepalo město v rytmu cvalu,
tepalo, srdce tlouklo s ním.
Ta symbióza města k svalu
dávala žít nám ztraceným.
Tepalo město, tlouklo slepě
v uličkách všech svých krás a vad.
Ztráceli jsme se velkolepě.
Nebylo proč se nalézat.
Tepalo srdce z hloubi duše.
Slunci se chtělo zajít.
Nám spolu bylo jednoduše.
Tak proč se nechat najít...
Přečteno 415x
Tipy 4
Poslední tipující: vojtěška, Michelle.R, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)