Jak zpřetrhané telegrafní dráty,
ty jejich kat,
bez úcty,
výčitek..
- nemám tě rád.
Ze zářivé zbroje rezavé pláty,
nuzný šat,
z lásky
lhostejnost
- není oč stát.
Trápení, že noci se krátí,
nastokrát,
více sebe
a něhy,
mohlas mi dát.
Teď noční můry nedají spát ti,
i když sen měl se zdát,
sklidíš,
co zaselas,
je pozdě se s tím prát..
Zajímavé, ale smutné. Je pravda, že po člověku nutit lásku nejde a prosit ji, by bylo jak uříznout si jazyk. Jinak hezky napsáno :)
20.05.2012 16:29:27 | ašari