Nebyla zima
tyrkys se snoubil s purpurem
nad Vltavou
na víčka dopadla mořská tříšť
budem ..nebudem
Já chci...
šeptáním blíž
Za maceškou v klopě schovaná
když díváš se hlasitě
své oči se Ti bojím dát
každý smutek se ve studánkách koupal
utíkám něho za Tebou
....a úplněk ?
jen....tiše couval