Ponurý svět
Anotace: Jak černý je teď ten svět, těžko navrátím se z něho zpět
Mám teď pocit že jsem prázdný,
Nevnímám svět okolo sebe,
Nemívám ten pocit štěstí a nevím jak byl krásný,
Led mě hřeje a oheň zebe.
Světem sám procházím se,
V davu lidí vidím pouze stíny,
Proti bolesti zaříkám se,
Srdce mi rozdírají tupé klíny.
Bílá noc černý den,
Ten co věděl již neví,
Mlžné bdění a černý sen,
Bílá černou se mi jeví.
Na světě barev mi ubývá,
Nebe rudě barví se nově,
Slavík už pro mě nezpívá,
Ale já toužím a sním jen o tobě.
Komentáře (0)