Sbohem lásko
Anotace: Žasnu kolik řádků, vět, nevezmu už nikdy zpět. V dobrém - nač se rozcházet?...
Žasnu kolik řádků, vět,
nevezmu už nikdy zpět.
V dobrém
- nač se rozcházet?
Nakonec ti masku sňal,
ač čistého vína pít se bál,
pravda mírní
- palčivý žal.
Mdlé rty, slepené oči,
citu jak po stém výročí
a vůně?
- spíš odér moči.
Tak ti Lásko dávám vale,
nesnesu ani o chvíli déle,
tebe!
Srdce! Ty bláznivý svale!
Přečteno 458x
Tipy 1
Poslední tipující: terezkys
Komentáře (3)
Komentujících (3)