Anotace: ...
*
*
*
Když usneš mi v klíně
prsty Tě hladím
skrz jemné Tvé vlasy
Zašeptám Ti líně
dechem Tě chladím
"Miluji Tě asi"
Když domluvíme spolu
já do hluchého telefonu
pomalu Ti zašeptám
"Ať nahoru nebo dolu
budu deskou gramofonu
kdykoliv Ti zazpívám."
Když se dívám na Tvou tvář
klidně spící v mojí dlani
srdce mi láskou zhasíná.
Počkám až i Ty mi zašeptáš
"Jsi mé vyplněné přání
bez Tebe těžko se mi usíná."