Prachem cest
vůně zkamenělá
jako tvé dlaně
rosou ustýskané
Melodie kytarou vzkříšená
pohlazením strun
v polospánku
přišla ke mně
první
rozcuchaná hvězda
řasy mi
mezi své rty
prosvítala
duši v něžném paprsku mi vzala
a kolem kotníku ....
....lásku ...
řetízkem světlušek
******************
obrace...hladce
zaplétala