Zklamaná...
Zklamaná zůstávám sama tu stát,
já nechci již nikomu přátelství dát.
Když jen slzami a nářky to končívá
a já jsem vždy ta, co brečívá.
Když už i jistota zklame mě,
když zašlape radost do země.
Proč hledat přátelství nové,
vždyť žádné není to pravé.
Přátelství je jenom chvíle,
debaty, pouze nahodilé.
Já končím s ním, jsem zklamaná,
sama do sebe navždycky schovaná..
Komentáře (0)