Anotace: Když vás někdo miluje, ale vy nechcete přijmout jeho lásku, ani mu dát tu svou.
Vlastní tíha,
proč a čeho?
Drobná piha,
spoutaného.
Okovy ti zevšedněly,
zmírá srdce
nebo to o čem jsme snili?
Nenabízím žádnou spásu,
chutná trpce
v přítomnosti hledat krásu.
Uzmout nechci
duše, těla,
jak slov říci,
by se vpila?
Bez dotyků šeptat noci,
nechtěli víc,
oba stejní jen jsou cvoci.
Ticho, prázdno zeje teď v nás,
nedal nám nic
promarněný v exilu čas.
Kapkám deště
naslouchají
křičí ještě
rádi mají,
sebe?
to už zapomněli
.
.
31.05.2012 21:49:57 | VE