Ledová tříšť
schladí mou vášeň
noc pod hvězdami
bosá
kotníky sváže
v krajkách
nebo v saténu
i tak Ti jednou podlehnu
v nadpisu Tvé básně...
Více než ledová tříšť
schladí moji vášeň,
ten malej svišť
co v kočárku skládá pláčem svou první báseň.
27.05.2012 10:19:08 | Zbyněk.2