Anotace: Totální vyhoření, když vzplanete příliš rychle.
Lori: O to právě jde s tou pouští, písek z nebe nepadá, ale co my víme, jaké má tužby takový vyprahlá poušť ležící na zemi po milióny let .) Ale moc děkuji za poznámky.
26.05.2012 21:25:23 | Annie the wolf
máš opravdu talent =)
26.05.2012 21:10:33 | Nigol