,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
~Ach,ta láska~
~~~~~
Bůh lásky posílá
po hvězdném paprsku
poukázky na lásku,
ten chlapec však neví nač?
Vždyť lásky je třeba
jak voda a chleba
bez lásky je jenom pláč.
Amor to schvaluje
když každý miluje
nemusí ani vystřelit šíp,
ale né,ona chce jiného
jiného milého
se kterým bude určitě líp.
Zas Amor práci má
luk a šíp nachystá
hledá koho má zasáhnout dřív?
Tam toho bloňďáka?
Ve fraku fešáka?
Jen musí dobře zamířit.
A když se netrefí?
Ách jo,lidi zlatí
to může být z lásky guláš,
tak nauč se mířit
jednou se musíš trefit…
Amore,Amore,Amore náš
zas špatnou mušku
máš???
~~~~~~~~
jestli má špatnou mušku,ať radši nestřílí...to by byla katastrofa...:)
27.05.2012 16:24:07 | střelkyně1