Anotace: každý muž sní o hodné dívce která bude zlobivá jen s ním proč né, zní to hezky přece budu jen s Tebou to Ti slíbím
každý muž sní o hodné dívce
která bude zlobivá jen s ním
proč né, zní to hezky přece
budu jen s Tebou to Ti slíbím
já navždy budu při Tobě stát
neopustím Tě, neměj strách
překážky proměníme v prach
my společně nedostaneme mat
dám Ti to nejlepší přísahám
já s Tebou na vrchol sahám
chytíme čápa co kolem poletí
tak rád bych objal naše děti
vím co chci a za čím mám jít
společně s Tebou život si žít
dát lásku Tobě a naším dětem
a lidem měřit stejným metrem