~ ~ ~ ~
Hádej kdo je tu
~~~*~~~
Sedím na lavičce v parku
kolem je tráva
plná jarních květů…
oči mi dlaněmi přikryješ
a řekneš
„hádej kdo je tu“?
A já se otočím a řeknu
„já vím“
ty ke mně se skloníš
a já tě políbím.
A ty, polibky mi vrátíš
pozor,
ať žádný neztratíš,
nechceš být dlužníkem
tím jsem si jistá
a teď dál líbáš má ústa.
Stačí,
já vrátím polibek,
ten poslední
a teď jsem se vzbudila
páni, to jsou pěkné sny.
Za chvíli však v parku
na lavičce sedím
a tobě milý,do očí hledím
na sny nevěřím...
~~~*~~~*~~~*~~~