šeptej
Šeptej
co je to láska
Dýchá
jako smyslů zbavená
Voní
jako růže červená
Chutná dotekem rtů
na kůži hladké
jako hrozny ledové
sladké
Miluj a líbej mě
déšť po okně stéká
Co je to láska
Něhou nás svléká
Přečteno 409x
Tipy 9
Poslední tipující: zaba.zuzla, laludmi, robbiP, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)