Jak tíží mé staré vrásky..
Pravda nebo jinotaj?
...to se mi moc líbí :))
01.07.2012 22:34:57 | Radhuza
krásky, kde vás mám? ..:-D.. to je pěkné..:-)
29.05.2012 15:50:43 | Tanecnice
To víš, každý na něco či někoho čeká :-)
29.05.2012 22:54:21 | Tomikk
to jo,ale je třeba dávat pozor,aby samým čekáním něco neprošvihl...;-)
29.05.2012 22:59:30 | Tanecnice
Teď jsi asi neúmyslně natrefila na největší dosavadní chybu mého života... Já ji totiž prošvihl. A to jen kvůli sebestřednosti a hlouposti... Někdy je opravdu těžké docenit to, co máš, do doby, kdy to začneš nenávratně ztrácet. A pak bys dala cokoliv, aby se to vrátilo, ale už to není možné... No a potom jen sedíš a dáváš smutné básničky na Liter :-)
29.05.2012 23:23:16 | Tomikk