Už jen název mi připomněl píseň od One Republic. Píseň je dle mého úchvatná, a Tvá básenka tak působí neméně. Přesto, že se mi trošičku jako vlastenci ekluje kloubit dva jazyky dohromady, tady mi to nevadí.
30.05.2012 09:53:50 | zaba.zuzla
Děkuji moc. Přiznám se, že dotyčnou píseň neznám, ani nemám přehled o hudebních skupinách. Miluji literaturu a malířství, v hudbě - díky mému absolutnímu hudebnímu hluchu - jsem pole neorané. Jsem ráda, že se ti básnička líbila.
30.05.2012 11:58:33 | laludmi
Je to velmi hezká píseň. Má stejný název jako tvá báseň, zkus si ji poslechnout.
30.05.2012 13:11:27 | zaba.zuzla