Nedá
Plout si tak lehce v atomech
v částicích všeho co vlastně nic není
ukazovat prstem na špíny
míjející černé díry
na něco, co nelze pojmenovat
na chyby, které nemají nic znamenat
Klasicky zůstanu uvězněná
bez pádel se plout nedá
Nemiluju a život mi víc nedá.
Přečteno 389x
Tipy 6
Poslední tipující: poeta, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)