Chytilas mě..
Anotace: a připadá mi, že mě chceš pustit..
Dřevěné okovy
Doufajíc, že je zapálíš a ony zmizí,
jak mávnutím kouzelného proutku
Hoří…
Srdce láskou
Cigaretovým kouřem maluješ do tmy
naděje a nesplněné sny,
které rozfoukává vítr,
jako peří pavích králů
Dřevěné okovy,
propletené v dnešních dobách,
ztratily se v minulosti chápavých slz…
Přečteno 467x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, VE, střelkyně1, poeta
Komentáře (3)
Komentujících (3)