Anotace: Psáno při pocitu světla v sobě...
Dejte mi světlo,do očí.
v dlaně vodu z hvězd..
A do vlasů,
nechte mi-kapky rosy vplést.
Dejte mi jíst,tam,
kde zvěři jíst se dává...
A večer ustelte mi v borůvčí...
Já štastná jsem ,
to málo se mi stává...
To málo osud poručí...
osud ne...stačí rozsvítit...
01.06.2012 16:30:23 | enigman
asi nechápu...ale blondýna nejsem...
01.06.2012 16:31:54 | Liduška
osud ti neporoučí...jsi svým pánem...teda slečnou nebo paní...
01.06.2012 16:39:45 | enigman
SLEČNOU...PANE ..:-)
01.06.2012 16:40:19 | Liduška
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?