Prosím..
všechny, které ranila jsem...
at mi odpustí...
ať dají křídla vránám...
vlky v sobě vypusí...
Prosím..
léto, ať letos dlouho hřeje,
ty, kteří jsou samotní,
ať podá ruku do závěje,
těch dlouhých,
všedních dní..
Prosím ...
Ať já,zas
štastná dlouho jsem...
Ať , vše co se mi stalo-zmizí...
Tak ,jako před časem,
dny ted krásné jsou...
láska je...moje, né cizí...
prosby bývají vyslyšeny...
01.06.2012 16:28:19 | enigman
jenže u mě se to jen tak nestává...
01.06.2012 16:29:08 | Liduška
ale nemožné to není...
01.06.2012 16:36:44 | enigman