Až zase budeš smutná
přinesu Ti noční nebe
a zabalím tě do něho
pak lehneme si vedle sebe
a budem spolu hvězdy počítat
Až zase budeš smutná
vyberem tu nejjasnější
a všechny tvoje smutky
spálíme v tom žáru na popel
A pak se budem objímat
Až zase budeš smutná
Tam pod hvězdami v černém hávu
co budou vypadat jak diamanty na obloze
Svezu tě na Velkém voze
Kam jen budeš chtít !
Až zase budeš smutná...