Barbara z Narnie
Anotace: Říše nesplnitelných snů, kde myšák ti popřeje dobrou noc... Zkus najít starou almaru a vejít bez rozmýšlení
Aslan dohlíží na tvé kroky,
vševědoucí stromy chrání tvůj stín
Srdce rozdupou zlí sobi,
aniž bys chtěla, okusíš viny díl…
Mečem všech králů,
pořádek určit chceš
Po hlavě vrháš se do všech svárů,
podstatu věci však nechápeš
Královna ledu duši tvou přijme u svých darů.
A ty?
Vymaň se, dokud můžeš…
Přečteno 385x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)