Káva černá jako noc
dnes mi přišla na pomoc
utápím v ní svoje spaní
protože až do svítání
dnes nebudu spát
Ne, nebudu si na nic hrát
budu jenom svými prsty
vyťukávat tajný kódy
ťuky, ťuky, ťuky, ťuk
Ťukám Tobě tajný vzkaz
O tom, že tajně bych si přál
aby Tys tu tajně byla
a já s Tebou tajně bych si hrál
anebo Ty tajně se mnou
Ty má tajná lásko
a teď tenhle tajný vzkaz
tajně Tobě posílám:
Ťuk
10-06-2001
dobře hravé, při prvním čtení mi tam úplně neseděl poslední verš v první sloce, ale když jsem si to projel znovu a už věděl v jakém rytmu si to přečíst, tak to sedlo skvěle.
01.06.2012 10:16:42 | VE