Anotace: ...zkrátka jen tak...
*
*
*
Chaoticky skládám
slova
zas a znova
bych´ vynechala
známou frázi o lásce
co v básni se snad
schová
jakoby se prochechtala
Tvým srdcem
jen tak
tajně
trochu v nadsázce.
*
Nepřehledně skládám
věty
překonávám těžké mety
bych´ vytvořila
dokonalý obraz Tebe
co v básni
spojí
naše světy
a ožije pak
jen tak
skrze Tebe
prázdným perem
třeba
od poety.
*
*
*