Co když nechci být sám?
Co když mě stále zajímáš?
Kam se mnou,
co s tím uděláš?
Nejspíš nic a tak prosím,
nezvi mě do svých snů,
nechtěj se mnou tančit
a ke slunci se sklánět.
Už nemám sílu
a ani víru...
z vody víno neumím,
z prázdna krásu necítím.
co když ale chci usínat
a vůbec se nevyspat,
co když chci dveře zavírat,
zamčít tě uvnitř...
a mít tě jen pro sebe sám.
není to moc...
ale je to vše co mám
a jestli budeš chtít,
postavím nám z toho chrám.