Pěší
Anotace: ..při poslechu nového alba Jasona Mraze (enjoy:))..
Slunce zapadá
a hvězdy ještě spí.
Kam nás zavede
svět plný lží,
nevím.
S jistou naivitou
věřím v lásku,
která neskončí
svitem blesku
v bouřích.
A když vidím,
jak spíš,
-budeš se mi smát-
mír cítím
hluboko uvnitř.
Přečteno 421x
Tipy 9
Poslední tipující: Plato, Akrij8, Robin Marnolli, maliska, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)