Anotace: z archivu 2011
Že jsem....
Jinou, než jsem byla s tebou..
Stéblem trávy
Pavučinou
Vlčím štěstím
Kopretinou.
Že jsem...
Je tvojí vinou.
Jinde-ve svém čase.
Ůplňkem
Lží, co nepozná se..
Touhou, co stále ...čeká...
vyjdi...
04.06.2012 13:15:07 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?