už je zase večer
zase nevím kudy kam
tichý a prázdný
sám hodiny počítám
neklid střídá smutek
nejradši bych útěk,
ale není kam
chybí mi tvé rty
není tu tvůj smích
schází mi tvá radost
dotek dlaní tvých
tvoje vůně
tvoje vlasy
lásko moje
jakou asi právě teď
dala bys mi odpověď ?
miluješ mě ?
21.11.03