Což nikdo nechce mě obejmout?
Mávám rukama do prázdna
jen vzduch jimi prochází.
Těžce přijímám
co není, i to co odchází.
Na okno déšť
a do rukou slzy padají
Kreslím na okno srdce
rukou svou...
tak od slz krvavou.
Je jediné co zůstalo
z dob kdy krásně bylo,
slz méně...dešť žádný,
jen občas mrholilo.
Otevřu okno,
déšť už vůbec necítím
a napadne mě
smíchat slzy s deštěm.
A tak déšť dopadá na ruce mé
slzami poseté a bolavé.
Možná slzy vyplaví
možná se nic nestane
smutku mě nezbaví,
nezmizí, ten zůstane...
opravdu nikdo nechce mé objetí