Anotace: ...
dýkou do srdcapriamozasiahni
prosím
bodni ako vieša smej sateš
keď spadnemkopni ma
radšejdýkou do srdcaako toto
kopni ho ty...co s takovým oslem...
06.06.2012 23:38:35 | enigman
rozosmiala som sa..ďakujem
07.06.2012 19:50:31 | maliska
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?