Anotace: Můžeme si lhát, že nevíme, kde láska bydlí, nebo na dešti stát a cítit, jak bouře v nás sílí
Můžeme si lhát
Že nevíme, kde láska bydlí
Nebo i na dešti stát
A cítit jak bouře v nás sílí
Nechci bloudit
sám chůzí ospalou
po adresách neznámých
Kámen po hladině hodit
a jako ve snu chvíli žít
Z úsměvů na fotkách tvých
Nekonečná je vteřina
Když ve mně necháváš
Otisk rtů medových
Žár tělem rozléváš
To ztrácím hlavu
Z kompasů mizí sever i jih
Stojím na miskách vah
Osud s napětím zkoumám
Mé štěstí žije v Tobě
Tak v alejích chodím a doufám
Z citů je rozvodněná řeka
Co boří hráze nocí do slunečných rán
Chodím v alejích a rád Tě mám
Rád Tě mám
(inspirováno procházkou alejí v Potštejně)