Kdybych uměl psát básně
Anotace: kdybych uměl psát básně první by byla pro tebe psal bych o lásce, bolesti a cestě do nebe...
kdybych uměl psát básně první by byla pro tebe
psal bych o lásce, bolesti a cestě do nebe
pak by slza po tvé tváři jen tiše stékala
že šla kolem láska možná moc spěchala
kdybych byl malířem obraz bych ti dal
naše ztracené štěstí bych tam maloval
s modlitbou na rtech a na kolenou
ať lásky těch druhých už nezahynou
Přečteno 387x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, střelkyně1, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)