Anotace: Láska,smutné? Měla by se udělat společná složka :)) Ovce-jakési synonymum pro city, pocity... Ještě na tom musím zapracovat :))
Nahý uprostřed ledovce,
nehlídá pastýř své ovce.
Utopí se v chladných vodách
celé stádo mrtvé bude.
Dravec všechny rozthá,
budou plouti v krvi rudé.
Pastýř splívá s ledovcem
promoká a chřadne.
Nedýchá, nevnímá,
jen a pouze vadne.
V myšlenkách ulehá na nebeské loži,
kde znějí harfy boží.
Přeje si tam být.
Sám však (ne)vybral si,
bude jenom snít.
Na te čiré zmrzlé tmě
i když už to vzdal,
hledá světlo majáku
a daleký kraj.
Kraj, nádher a záhad.
Kraj, kde nemůže váhat.
Kraj, kde obejme každý strom.
Kraj, kde nezasáhne hrom.
Kraj dokonalých úsměvů a
průzračných pohledů
otvírajíc srdce,
zpevňující důvěru.
Zelená trává plná jasu,
stromy z hnědých vlasů
není tam čas,
ve větru šeptá, sametový hlas..
Kraj kde ovce byly v bezpečí
byly v boží náručí
Nahý uprostřed ledovce
pastýř nemá sílu,
nahý uprostřed ledovce
pastýř ztrácí víru,
nahý uprostřed ledovce
pastýř...