už nejsem tou, co jsem byla...
Děkuju -naschledanou",
to lidská touha ve mě způsobyla, že jsem Lídou...
zas tou jedinou...
Co běhá v lesích svých,
co mámu slyší ,když k obědu volá,
a tátu z dály za humny,
štípat dřevo....
Jsem zase malá...
a kukačky svolávám,
ku ku, ku ku!
zní po lese...
A u rybníka, v kruhu s kamarády,
spadla lžička do kafíčka...
a cestičky umetám...
tam k těm známým místum...
A s tátou
a mámou na houby po lese...
Nějak jsem rychle vyrostla...
všichni jsou šedivý, začínám i já...
Úžasný, hrozně moc se mi to líbí =)
05.06.2012 23:51:57 | Nigol