Snídaňová
Anotace: Jak je to u vás nad chlebem a čajem?
Tak jak se rok s rokem schází
I dva lidé se scházejí.
Setkávají se u snídaně
Navzájem hřejí své dlaně
Občas jen vymění ubrusy.
Denní chléb nalámou na kusy
Snad se jim jen tak nepřejí...
A jak se ti dva lidé schází
Tak se i my dva scházíme.
Nad čajem s citrónem
a sladším než kdy dřív
Do dna ho spolu dopijeme
A stejně sladce
se pak milujeme
Přečteno 418x
Tipy 3
Poslední tipující: martinaV, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)