~~~~~~~~~
~K~U~D~L~A~N~K~A~
Zalezou si spolu
třeba do houští
tam se kouzlu lásky
kudlanky dopouští,
potom si ta kudlanka
svého „kudlana“
samou láskou jen tak,
pěkně vychutná.
Jeden „kudlan“,hlava chytrá
o tom něco ví,
ať ho láká jedna,druhá,
žádné prý nevyhoví.
Kudlanky se potom
na modlení dají
ať si ten svůj rod
i dál zachovají.
Zase je každá
kudlanka nábožná
a „kudlan“ ví
že je vlastně nemožná.
Ale aspoň jedenkrát
…a dost…
tak málo stačí
„kudlanovi“ pro radost.
~~~~~~~~~~~
+~Ch~R~A~M~S~T~+
+++++