Vím
Vím, že někde seš
vím, že ty mě chceš
vím, že tě jednou najdu
vím, že jsi štěstí pro které jsi dojdu
vím, že se budem milovat
vím, že život spolu budem plánovat
vím . . .
Přečteno 452x
Tipy 1
Poslední tipující: Nergal
Komentáře (4)
Komentujících (4)