Já hloupá
Přimalovávám Ti další pihu
na záda, která máš i tak jak od jarního deště
poslouchám z Tvých očí víru
hlasitou jak bušení Tvého srdce
co máš vykreslené na rtu
Jeden, dva a i těch dalších tisíc
výdechů co napočítám za ticha
i ořechových pohledů co jdou mi vstříc
na dlaních vzdávám do prázdna
Ach já hloupá...tak hloupá...
Nic mě, mrhače cizí lásky, nerozžhne
jsem tulákem co svou vinou umrzne
Přečteno 318x
Tipy 9
Poslední tipující: poeta, tato22, Avola, enigman, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)