Nech si zdát,
o štěstí,které barvy má...
A svítání, to ,
at ti pošeptá..
že krásná jsi...
Nech si zdát,
o kakaové noci,
s oříškovou chutí,
o šlehačce, která
stále věrně nutí,
jazyk na mě vypláznout...
Nech si zdát,
a ráno, až tvé oči.
Modří zase zahoří a ty!
Ve své dívčí kráse...
bosá půjdeš
k oknu..
Budu tam stát zase,
tak jako z večera,
kdy jsem ti přišel
přát...
Aby sis nechala o mě zdát...
Blazniva vlcice:)) pekne versovani. S nabitou brokovnici..kulovnici..koza spici..
08.06.2012 01:03:35 | poeta