Květina zalévaná pláčem
Anotace: O přízraku květiny, co nikdy nezmizí...
Květina zalévaná pláčem
Květina, rostla v mém srdci,
roste pořád
jen ji nezalévám dávno svou láskou
vzdálila se, ale oba toužíme
po vzájemné vláze minulosti
Toužím po opětovné blízkosti, která
je krásná, jen...občas ubíjí přítomnost
v další budoucnosti bez okvětních lístků
I květina v srdci roste pořád,
nikdy nebude nahrazena jinou
je to růže a ostatní, ač nádherné
krčí se jen v jejím stínu
všechny další byli
jsou
a
budou
jen náplastí
za květinu zalévanu pláčem
Není jen jediná z mnoha
je to princova JEDNA růže
ta jen ke které je radost přivonět...
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: Písnička...
Komentáře (1)
Komentujících (1)