Život

Život

Anotace: sorry dávám to sem ve spěchu a upravovat text neumím :D tak to přežijte

život je nádherný je plný strastí i krás, je to jak být okouzlen a občas cítit mráz, nikdy vidět vše černě jak zdá se být, nic neskončí tak temně se vším se dá snadno žít, milujte každého kdo vám trochu štěstí dává, byť na chvilku to jest tak poté vaše srdce neustává věřit a doufat, že i dobře může být, radost z maličkostí pro ty přeci stojí žít, ten pocit když najednou vám husí kůže naskočí to je přeci ta krása co vám vidí na očích každý okolo vás co třeba v louži se brodí nyní, to navždy přetrvá pokud člověk porozumí jak krásné je v životě nic nevzdát pokusit se být svým pánem a ne jen času kat, kterého máme málo už tak, ještě abych ztrácel ho jak když odpluje oblak z nebe a odkryje ten slunce svit co zahřívá mne a já mám pro co opět žít. Milujte sami sebe však i lásku chtějte dát, všichni někoho potkáme, někoho kdo bude rád, když u srdce ho vaše bude hřát.
Autor Lobo1, 11.06.2012
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí