Ztracená v čase
Anotace: jak jen ti říci,....
Je li cit co cítím láska
tak odhazují stud,
Nevadí mi vráska
není li to blud.
Zákazem jsi pro mne
i v tom koutě světa
nehodíme se k sobě
to je známa věta.
Jen skrytě mnoho krásy její,
zdobí královnu zahalenou,
jen těžká práce objeví ji,
v záhybech roucha utajenou.
Den či spíše noc
Byla jsi pro mne skvost
jen musím říci přec
že vím to až ted.
Přečteno 479x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, střelkyně1, P€ŤULK&
Komentáře (1)
Komentujících (1)