~**~**~**~**~
~L~U~S~T~R~Y~
~~~~~~~~~~~~~
Na stromech kaštanů
květy jako lustry trčí
za noci jim svoje světlo
rády hvězdy půjčí.
Přes den si svoje trylky
zahrají všichni skřivani,
včely jim do rytmu bzučí
asi jsou tak spolu sehraní.
Na lavičce pod kaštanem
milý tu milou svoji
sevřel pevně do náruče
prý se v noci trochu bojí.
Potom ty květy odkvetou
to světlo se hvězdám vrátí
lustry kaštanů pohasnou
to světlo se ale ztratí.
~~~~~
Květy kaštanů už toho viděly
noci bývaly občas i teplé
a za ty milence i dýchaly
bože,to bylo pěkné…
*~~*~~*~~*