Vodopády,
zamrzlých slz,
vyhaslá čerň jiskrných očí.
Milostných zpráv napsaných proč jí?
Žal a trudy,
ze srdce tvrz.
Dívenky rády,
bodají skrz,
živoucí tkáň cit nedoručí
tisíce let lesk rozezvučí
křišťálu řady,
hrají mi blues.
Naposledy
mnu kojný prs,
života chraň v jejím náručí.
Nedávím zpět kyselé žluči,
saji bledý,
probodlý skrz,
- otravou, životem, žalem i radostí,
utichám.
Ty jo, už delší dobu si myslím, že se mi rýmované věci přestaly líbit ... asi jsem se spletla :-) fajna vec! ;-)
30.07.2013 15:29:38 | Aaliyan
nehledim na formu, hledim na obsah a smekam klobouk ;) mne se to libi
11.10.2012 15:47:23 | James Libustka