Odešla tam
Přímo z Baru
Nenechala vzkaz
Ani páru….
A ozón z parfému
Se linul stezkou
Než ztratila se z dohledu
Za vývěsní deskou….
To bylo naposled !
Tenkrát to bylo naposled
Co povídali jsme si v baru
Nejen v baru !
Protože já zůstal,
ona hledala Prahu !!
…a našla