Jen jednu větu chtěl jsem ti říct,
Než půjdu dál
Nade mnou kříž
Přede mnou Světa kraj…
Odcházím v dál
Bez tebe…a
Slunce pálí
Už ne
Pro tebe….
Nevzpomínej ve zlým
Opouštím rodnou hroudu a kraj
Už nebudou skřivánci zpívat a štěbetat
Na náš Máj….
Z vlaku zamávám naposled
Tvými kalhotkami
Vzpomínáš jaks mi je věnovala,
Když jsme byli tenkrát sami ?
Nyní je pouštím po proudu
Až dopadnou,….
Já, už tu nebudu
Já jedu dál….