~~~~~
Stříbrošedý den
ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ
Byl takový teplý stříbrošedý den
a jenom tak jemně pršelo
do křídel se zamotal motýl jeden
tomu se zmoknout nechtělo.
A potom padá trochu větší kapka
rovnou na krásku motýlovou,
ona hned padá ta kapka je těžká
vidím ji jak leží mi u nohou.
Ten její motýl svá křídla rozmotal
a pro tu motýlkovou si letí,
trochu se mne ten motýl polekal
nad ní se sklání.Jak je ti?
Co asi myslíš si,můj milý motýle
v louži celá mokrá tu ležím,
křidélka těžká jsou a to je nemilé
asi se tady drahý usoužím.
Nebojte se motýlci,pomohu vám
tu mokrou vezmu do dlaně
na rozkvetlý tulipán ji potom dám
za chvíli už křídly mává mě.
A den je najednou zalitý sluncem
motýl s motýlkovou krouží,
chlubí se snad svatebním tancem
potom se vzali u bílých růží..
On má snad klobouk ze zvonku
a ona svatební pomněnku
♥ ♥ ♥