Bosá
v deštivém ránu
zapletu něhu
do voálu
průhledný dotek
mezi stěnou
nahota schoulená
na kolenou
v saténu studí
jen moje dlaně
spoutaná vůní
oddaluje
nádech vzrušení...
Voál je záclona, jsem si to vygoooooglil.
V deštivém ránu mlžné cloně
Zanechám něhu na zácloně
No, to by fakt nešlo...
Zaplať pánbu za voál
22.06.2012 14:37:39 | Jan Čihoský